sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Vaihteeksi juttua päiväkodista

Töissä on mennyt hyvin. Pidin torstaina liikuntatunnin omalle ryhmälle ja se meni yllättävän hyvin. Koulun tiloissa on liikuntasali, joka on varattu omalle ryhmälle kerran viikossa. Harjoiteltiin kantapään- ja polvennostojuoksua. Lapset saivat kokeilla myös viestijuoksua. 
Leikittiin myös sellaista leikkiä, että minä ja toinen opettaja kutsuttiin lapset vuorotellen luoksemme keksimällä erilaisia liikkumistapoja (esim. hiipien, takaperin kävellen, polvennostojuoksulla, hyppien) ja lapset piti siitä tosi paljon. Etenkin siitä, että viimeisenä kaikki saivat vuorotellen tulla luokseni miten tahtoivat. 
Lopuksi oli vielä loppurentoutus, jossa he saivat pareittain hieroa toisen selkää tennispallolla (koska ei ollut hierontapalloja) ja se meni tosi hienosti. Laitoin myös taustalle rauhallista musiikkia soimaan. Kysyin tunnin loputtua, mikä oli kivointa ja eniten tykättiin juuri loppurentoutuksesta. 

Yhtenä päivänä askarreltiin isänpäivälahjaksi myös tällaiset rusetit vanerista.

 

Tällä viikolla, olisko ollut keskiviikkona, alkoi taas sataa lunta ja nyt täällä on ihan kunnon talvi. Lapset oli tietty ihan innoissaan ja tekivät lumiukkoja ja leikkivät lumisotaa. 













Perjantaina vietettiin Kaarli koulun synttäreitä ja lapset saivat tehdä cocktailtikkuja ja keksikakkua (küpsisetort, johon tulee kokonaisia neliön muotoisia keksejä, kermaviiliä ja tällä kertaa säilykepersikoita). Kaikki isojen talon ryhmät viettivät synttäreitä yhdessä. Aluksi jokainen ryhmä esitti harjoittelemansa laulun ja sitten laulettiin vielä pari laulua yhdessä. Sen jälkeen päästiin herkuttelemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti