tiistai 25. lokakuuta 2016

Talvi tulee?

Tällä viikolla on Eestissä syysloma, joten johtuen siitä päiväkodissa on paljon vähemmän lapsia. Päiväkoti on kuitenkin auki. Monilla lapsilla on tietenkin sisaruksia koulussa ja ovat sen takia itsekin lomalla. Päiväkodissa ei tällä viikolla ole ollenkaan ohjattua toimintaa, jotta näilläkin lapsilla olisi ns. loma. He saavat rauhassa leikkiä, kun eivät ehdi yleensä leikkiä näin paljon. Yleensä vapaan leikin aika on vasta iltapäivisin välipalan jälkeen. On ollut todella rauhallinen viikon aloitus. 

Maanantaina menin taas kahvilaan töiden jälkeen ja hengasin siellä aika kauan. Sieltä saa myös pärnaõieteetä eli kai lehmuksenkukkateetä suomeksi. Se näyttää tosi kauniilta, kun se tarjoillaan läpinäkyvästä lasista. 





Tänään tiistaina satoi ensimmäinen lumi ja lapset oli iha innoissaan. Ite olin ihan ihmeissäni aamulla, koska en odottanut näkeväni lunta vielä pitkään aikaan. Työpäivän päätteeksi lumi oli jo kuitenkin sulanut, enkä ehtinyt ottaa hyviä kuviakaan. 

Käytiin tänään siskon kanssa Gourmet Coffeessa Kadriorussa. Tallinnasta löytyy kaksi Gourmet Coffeeta ja toinen on jossain keskustassa. Halusin maistaa matcha lattea ja sen myös tilasin. Oikeastaan sen takia sinne mentiinkin. Joo olihan se hienon näköinen, mutta ei yhtään mun makuun. Maistui ja haisi joltain merilevältä. Se siis on jotain jauhettua teetä tai jotain ja pitäis olla tosi terveellistä. En pystynyt juomaan sitä loppuun, mutta tiedänpä nyt ettei toiste tarvi tilata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti