torstai 27. lokakuuta 2016

August

Näin tänään äitini serkkua, jota en ole nähnyt jotain ehkä 15 vuotta enkä edes muista sitä, kun pienenä nähtiin. Hän on asunut viimeiset neljä vuotta ulkomailla ja muutti nyt Tallinnaan, joten ajateltiin, että voitas vihdoin nähdä. Mentiin kahvilaan nimeltä August, joka on Vanhassa kaupungissa.
 
Kahvilan sisustus on kiva ja semmonen retro. Ne tuolit, mihin istuttiin oli tosi tosi mukavia, mutta siellä on vähän kaikenlaisia tuoleja. Tilattiin aluksi kahvit ja kakkupalat. Itse otin V60 kahvia. Yllätyin kun sitä löytyi sieltä. Hinta oli vain 2,5€, joten en odottanut siltä paljoa. Renardissa maksaa 4€. Tämänkään kanssa ei tarjottu maitoa eikä sokeria, niinkuin ei kuulukkaan. Kahvi oli ihan ok, mutta ei läheskään yhtä pehmeää ja makeaa, kuin Renardissa. En silti kaivannut maitoa siihen, että ihan juotavaa se oli. Kahvi tarjoiltiin tavallisesta mukista, jonka takia se näytti tosi tummalta enkä voi vertailla väriä Renardin V60:een, joka tarjoillaan lasista. Me molemmat tilattiin kurpitsakakkua ja se oli tosi hyvää. Sopi hyvin sateiseen päivään.





Istuttiin kahvilassa tosi kauan ja juteltiin kaikesta. Jossain vaiheessa tilattiin kannullinen vihreää teetä, joka tuoksui joululta. Teekannu maksoi 4€. Kahvilasta saa tilattua myös ihan ruokaakin, mutta en katsonut hintoja. Kahvien hinnat ovat kuitenkin tosi edullisia. 



Kahvilassa on myös pieni yläkerta/parvi, jonka vieressä on myös vessat. Näytti tosi kivalta piilopaikalta.



Pidin kahvilasta tosi paljon, koska siellä oli hyvä tunnelma eikä oikein mitään moitittavaa. Siellä on myös laajat aukioloajat, arkisin 23 asti ja viikonloppuisin kahteen yöllä. Sinne pitää mennä toistekkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti